24 Nisan 2008 Perşembe

DENGE SÜTUNU MEDİTASYONU

Haber

Türü: Kabalistik bir meditasyon

Kaynak: Kadim bir öğreti olan Kabala’nın en önemli kavramlarından biri olan “Denge” tüm Yaratılış’ın özüdür.

Amaç: Dengede olmamız ve o dengeyi muhafaza etmemiz çok önemlidir.

Bu meditasyonun ilk amacı İlahi kozmik enerjiyi yukardan kendimize çekerek fiziksel bedenimize yöneltmektir.

Yöntem: Yukarıdan aşağı inen, nur ve rahmet içeren bu enerjiyi özümsediğimizde içimizde gizli ilahi gücü harekete geçirebiliriz.

Denge Sütunu: Yaşam ağacının orta sütunu üzerinde yer alan kürelerin her biri bir merkezi temsil eder ve her birinin dengeleme özelliği vardır.

Bu merkezler üzerinde çalışıp onları kademeli olarak uyarmaya başladığımızda bedene ve zihne daha çok yüksek ruhsal enerji ve güç akıtırlar.

Denge Sütunu Meditasyonu’nda Yaşam Ağacının orta sütunu ve onun küreleri üzerinde yoğunlaşarak onlarda bulunan dengeleyici sübtil enerjileri açığa çıkarılır. Açığa çıkan bu enerji auradaki yırtıkları ve delikleri onaracak, bizi dengeye getirecek böylece de günlük olaylarla baş edebilmemiz için bize güç verecektir.

Sonuç: Bu çalışma ile her anlamda denge içine girerken, çakra sistemimini de aktive eder. Bu da bizi şifalandıracak ve etrafımızdaki negatiflere karşı bize yüksek bir koruma sağlar.

Terapist: Sami Şarhon

www.owokun.com

Asmalı Mescid Sk. Atlas Apt. No:9/2 Tünel Beyoğlu İstanbul ( Kroki )
+90 212 245 75 11 info@owokun.com

Hiç yorum yok:

Telif Hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Tüm sitelerde telif hakları saklıdır.

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.