1 Mayıs 2008 Perşembe

Ücretsiz çalışmalar-1

Arham ?

İÇİMİZDEKİ ÇOCUKLA KARŞILAŞMA

Yaşadığımız zorlukların kökeni çocukluğumuza dayanır.

Şöyle ki;Doğduğumuzda saf ve tertemizdir. Yaşanan travmalar doğal olara bir koruma mekanizması ve belirli davranış biçimleri oluştururlar. ( Willhelm Reich,Eric From, Zırh Beden, Kişili vs…..) O davranış biçimleri çocuk için geçerlidir ve doğrudur, faydalıdır. Ama bu gün bir yetişkin olarak hala aynı davranışlar geçerli ve doğrumu? Bilmeden hangi alanlarda hala çocuk gibi davranıyoruz. Bu anlayışın farkında lığını bilinçle çıkarılışı.Travmanın (önemli bir travmanın) ilk yaşandığı ana bu günün bilinci ile, meditatif teknikler kullanılarak, girip, gücünü geri almak, şifalanmak, içimizdeki çocukla buluşup onu desteklerken onun sayesinde kaybettiğimiz masumiyete tekrar bağlanmak. İçimizdeki çocuğu ve davranışlarını tekrar tanıyarak, içimizdeki yetişkininde ortaya çıkmasını sağlamak. Böylece gerektiğinde çocuktan gerektiğinde yetişkinden ama her seferinde farkındalık da davranabilmek.Çocuğu bilerek( masumiyet,aşk,sevgi) yetişkini(güç,olgunluk,şefkat,anlayış) de bilir olmakla ilgili çok dönüştürücü bir inisiasyon.

Rahat kıyafetlerle geliniz. Not Defteri ve kalem getiriniz.

Kimler Faydalanabilir.Nelere İyi gelir.

*İşte , aşkta , herhangi bir hayat alanında kendini güçsüz his de olanlar.

*Çocukça zayıf,kaprisli,korkak hissedenler

*Masumiyetinden , sevgiden, kırılganlıktan, çocukçuluktan, aşktan , yaratıcılıktan, (spontanite) uzaklaşmış olanlar.

*Hemen hemen tüm psikolojik zayıflıklara iyi gelir

Her Çarşamba / 15 :00 – 17:00

BEDENLE DIALOG KURMAK

Problemlerınız bedeninizde kaydolmus eskı travmalarla bağlantılıdır.Trans kullanarak yapılan bu çalışmada, bedenle diyalog kurulup geçmişte yaşananlar konusunda farkındalık kazanılır ve şifalanılır

Kimler Faydalanabilir.Nelere İyi gelir.

*İlişkilerinde problem yaşayanlar

*Patron, iş ortağı, arkadaşlar ile ilişkilerde tıkanıklık yaşayanlar.

*Fiziksel rahatsızlığı olanlar

*Stresle başa çıkamayanlar…

Her Perşembe / 10:30 – 12:00

NEFES OKULU

Tüm çakralara ağızdan nefes alma tekniği kullanılarak odaklanılan yoğun nefes çalışması.Stres, beden içinde oluşan blokajlar, çakralardaki tıkanıklar için birebir olan bu çalışmaya aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmek isteyen, vücut toksinlerinden arınmak isteyen, hayat enerjisini ve yaratıcılığını güçlendirmek isteyen herkesi bekliyoruz.

Her Cuma / 15:00 – 17:30

Her Pazar / 19:30 – 21:30

Asmalı Mescid Sk. Atlas Apt. No:9/2 Tünel Beyoğlu İstanbul ( Kroki )
+90 212 245 75 11
info@owokun.com
- www.owokun.com

Hiç yorum yok:

Telif Hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Tüm sitelerde telif hakları saklıdır.

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.