16 Mayıs 2008 Cuma

Seanslar - Süreçler

Haber

OWOKUN-Mada ile Bireysel Seanslar

Hayatta karşımıza çıkan sorunlarla başa çıkamadığımız durumlarda bunun nedenleri konusunda varsayımlarımız vardır. Genellikle, kendimize ilişkin sahip olduğumuz fikirler ile gerçekler arasında da fark vardır.

Aslında sorunlarla başa çıkamamızın en önemli nedenlerinden biri, gerçek nedenlerin görünür olamamasıdır.

Açık seans görünenin ardında yatan gerçek nedenleri bulmamıza ve kendimizi daha derinlemesine anlamamıza yardım eden bir süreçtir.Bu süreçte önce sorunların iyi kalitede bir fotograf makinesiyle fotoğraflarını çekip sonra da bu fotoğrafa büyüteçle dikkatle bakarız.

Bu süreç içersinde geştalt ,aile dizimi sözel paylaşım ve ayna tutma tekniği gibi araçlar kullanılmaktadır.

Ücret : 100 YTL

Asmalı Mescid Sk. Atlas Apt. No:9/2 Tünel Beyoğlu İstanbul ( Kroki )
+90 212 245 75 11
info@owokun.com
- www.owokun.com

MADA

2000 yılından beri açık seanslarında kullandığı tüm tekniklerin eğitimini alıyor ve hocalarının verdiği eğitimlerde asistanlık yapıp, kendi kişisel gelişimine devam ediyor. Mada, oshoKUN merkezinin yönetiminde çalışmaktadır. İnsanlarla çalışmak onun en keyifle yaptığı şeylerden biridir. Workshop ve seanslarında eğlencesini, neşesini, yaşam enerjisini aktarır.


Hiç yorum yok:

Telif Hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Tüm sitelerde telif hakları saklıdır.

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.